Een Design Regenton; een mooie oplossing voor waterbesparing

Gepubliceerd op 24 juli 2024 om 15:21

Je weet dat een regenton kan zorgen voor veel besparing van kraanwater en wil ook graag een regenton plaatsen. Maar welke regenton moet je kiezen?

Er zijn enorm veel verschillende regentonnen op de markt te vinden. Zo zijn er regentonnen van kunststof, metaal of hout en kun je kiezen uit verschillende designs en ontwerpen.

Helaas zijn de meeste, goedkopere regentonnen niet echt mooi om te zien. Daarbij nemen ze vaak veel ruimte in beslag door een onhandige vormgeving, dat is natuurlijk zonde van de uitstraling van jouw tuin!

Voor iedereen die wél een regenton wil plaatsen maar ook iets moois wil voor in de tuin zijn er design regentonnen. Ook de LUS regenton valt onder de design regentonnen.

Moderne LUS regenton verticaal aan de muur

Waarom een Design Regenton kopen?

Als je veel tijd en/of geld hebt geïnvesteerd in het creëren van een fraaie tuin, dan wil je natuurlijk niet dat er een lelijke regenton in komt te staan die het beeld verstoord. Voor iedereen die op zoek is naar een mooiere en passende oplossing zijn er verschillende design regentonnen op de markt. De LUS regenton is er daar een van.

Zo zijn er regentonnen in de vorm van een hoge plantenbak en regentonnen die zelfs in kunststof een stuk muur nabootsen. De LUS regenton is echter een strakke design regenton van aluminium. Met zijn strakke vormgeving en slimme, smalle ontwerp past de regenton in vrijwel iedere tuin en is deze bij uitstek geschikt voor moderne tuinen.

De LUS Design Regenton past in iedere tuin

Op zoek naar een mooie design regenton die in iedere tuin past? Dan is de LUS Regenton wellicht iets voor jou.

Geen lomp of lelijk vat meer in de tuin, maar een slanke design regenton met een tijdloos design. De LUS regenton is een smalle regenton welke tussen de regenpijp kan worden bevestigd. Door zijn rechthoekige vormgeving bespaar je zo niet alleen water op een stijlvolle manier, maar ook heel erg veel ruimte. Een functionele én stijlvolle oplossing.

Door het rechthoekige design geniet je van een maximale opvangcapaciteit tegen een minimale inname van de beschikbare ruimte. De LUS regenton wordt om die reden ook vaak aan de voorkant van een woning geplaatst.

Hoe klein of groot jouw ruimte ook is, er is altijd een passende LUS regenton. Hiernaast zie je hoe een standaard kunststof regenvat is vervangen met een design regenton van LUS. 

LUS moderne regenton in achtertuin met gieter

Past in iedere ruimte

Ideaal voor kleinere tuinen en zelfs balkons. 

Design regenton

Een tijdloos en modern design. 

Sterk & duurzaam

Een aluminium regenton met lange levensduur.


Jouw LUS Design Regenton op maat

Een ander groot voordeel van de LUS regenton is dat je de regenton ook geheel op maat kunt bestellen. Ideaal als je bijvoorbeeld een kleinere of een grotere opvangcapaciteit zoekt. Daarnaast is het mogelijk om jouw design regenton te personaliseren middels kleur; je kunt op aanvraag kiezen uit alle RAL kleuren voor de poedercoating. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe regenton perfect past bij jouw tuinstijl.

Als extra pluspunt is de LUS regenton als een van de weinigen ook horizontaal te plaatsen. Dit is een ideale oplossing wanneer er zeer weinig ruimte is om de regenton verticaal te plaatsen.

De LUS design regenton is verkrijgbaar in drie standaardmaten, in een capaciteit van 90 liter, 125 liter en 180 liter. Standaard wordt de LUS regenton voorzien van een zeer sterke poedercoating in de kleur RAL 7030 Steengrijs.

Wil je liever een custom LUS regenton? Dat kan! Neem contact met ons op om een maatwerk LUS regenton te bestellen en kies desgewenst jouw gewenste RAL kleur.

LUS regentonnen voorraad achter in busje
LUS regenton horizontaal geplaatst

Voordelig een regenton kopen? Vraag subsidie aan!

Omdat het plaatsen van een regenton bijdraagt aan duurzaamheid is het in veel gemeenten mogelijk om subsidie aan te vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw nieuwe regenton af te koppelen van het riool, wat ook onder duurzame maatregelen valt. Ook hiervoor is vaak subsidie aan te vragen.

Je kunt dus in veel gevallen jouw nieuwe LUS design regenton aanschaffen met een leuke korting! Vraag naar de mogelijkheden bij jouw eigen gemeente.
In gemeente Arnhem kun je meer informatie vinden over waterbesparende maatregelen en de bijbehorende subsidies via de website van Arnhem klimaatbestendig.


LUS jij ook wel een moderne regenton?

Klaar om je tuin duurzamer te maken en te genieten van de voordelen van de LUS Regenton? Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit vandaag nog. Wanneer gewenst bezorgen en installeren wij jouw nieuwe LUS design regenton. 

Klik hier om jouw LUS Regenton te bestellen. De LUS regenton is standaard beschikbaar met een inhoud van 90 liter, 125 liter en 180 liter.  

Vragen over de LUS regenton of heb je speciale wensen of leuke ideeën?

Neem dan vooral contact met ons op.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.